Projecten Hargassner Industrie

Efficiënte oplossingen voor de industrie en de zakelijke markt

 De juiste ketel voor elke behoefte. Van proceswarmte tot glas en tuinbouw,  kwekerijen tot grote commerciële ondernemingen; de Hargassner industriële verwarmingssystemen staan voor maximale betrouwbaarheid in zwaar continu bedrijf. Wij bieden u de technische knowhow in het grote bereik vanaf 200 kW. Solide componenten en het exclusieve gebruik van besturingselementen en motoren van fabrikanten met naam uit Oostenrijk en Duitsland onderscheiden deze ketelinstallaties.

Afhankelijk van de specifieke eisen en de te gebruiken brandstof (houtsnippers, pellets en verdere biogene brandstoffen) worden alle projecten op maat gepland en aangepast aan de wensen van de klant. Met installaties tot 2.500 kW vermogen bieden wij een uniek assortiment.

Bouwplaats luchtfoto

Bouwplaats luchtfoto

Hargassner Industry Magno UF

Hargassner Industry Magno UF

Hargassner Industry Magno VR

Hargassner Industry Magno VR

Hargassner Industry Magno SR

Hargassner Industry Magno SR

Openbare gebouwen

Met zekerheid kunnen vertrouwen op onze producten is één van onze belangrijkste zorgen. Of het nu gaat om gemeenschapsvoorzieningen zoals kinderdagverblijven en scholen tot het hoger onderwijs en overheidsgebouwen

Industrieketel Hargassner Magno UF 350 kW

Industrieketel Hargassner Magno UF 350 kW met 2 schuifbodemcontainers en een invoervijzel voor het verwarmen van een schoolgebouw

Hargassner Magno UF 300 kW Industry voor het verwarmen van een schoolgebouw.

Hargassner Magno UF 300 kW Industry voor het
verwarmen van een schoolgebouw.

Industriële installatie

 Door onze ervaring met de praktische vereisten van verwarmingsoplossingen en warmwatervoorziening in de industriële sector zijn alle industriële ketelcomponenten ontworpen voor permanent gebruik met een hoog rendement.

Extreem solide componenten met dikwandige stalen platen zijn voor ons vanzelfsprekend, evenals hoogwaardige besturingselementen en motoren volgens industriële standaards die uitsluitend afkomstig zijn van de kwaliteitsfabrikanten uit Oostenrijk en Duitsland. Als fabrikant kennen wij alle afzonderlijke componenten door en door.

Project industrie:

Hiernaast is een Hargassner Industry Magno SR 1.400 kW afgebeeld voor het verwarmen van productiehallen en voor het leveren van proceswarmte.

Hargassner Industry Magno SR 1400 kW

Hargassner Industry Magno SR 1400 kW

Houtverwerkende industrie

In de houtverwerkende industrie wordt voortdurend resthout geproduceerd tijdens het productieproces.

Warmte uit eigen materiaal
Het is mogelijk om het resthout te leveren aan de papier- of spaanplaatindustrie, maar dit levert relatief gezien weinig op. Het is zinvoller om deze waardevolle grondstof te gebruiken voor de warmtevoorziening in uw eigen bedrijf. Of het nu gaat om zaagsel, houtkrullen, houtsnippers, shreddermateriaal, houtbriketten of verschillende gemengde varianten, wij bieden u het optimale verwarmingssysteem toegesneden op uw toepassing.

Project kozijnenfabrikant:
1 x Hargassner Industry Magno UF 550 kW
1 x Hargassner Industry Magno UF 350 kW
Verwarming van productiehallen

Hargassner Industry Magno UG 550 kW & Magno UF 350 kW

Hargassner Industry Magno UG 550 kW & Magno UF 350 kW

Timmerindustrie

Timmerindustrie hechten bijzonder veel waarde aan duurzaamheid. De aankoop van een Hargassner Industrieketel in het hogere vermogensbereik past daarom perfect in een reeks van toekomstige investeringen.

Hargassner heeft vele jaren ervaring op het gebied van biomassaverwarmingstechnologie, een knowhow waarin de Hargassner houtsnipperinstallaties een enorme technologische vooruitgang brengen.

Zowel op het gebied van de constructie als op het gebied van de besturingen zorgen de beste ideeën en oplossingen voor de meest efficiënte systemen.

Project timmerfabriek:
Hargassner Industry Magno UF 600 kW
Verwarming van de productiehal en de droogkamer

Hargassner Industry Magno UF 600 kW

Hargassner Industry Magno UF 600 kW

Houtverwerkende industrie zagerijen

Vooral in houtverwerkende industrie / zagerijen, waar in principe enorme hoeveelheden resthout zich ophopen, is het een goed idee om het complete houtverwarmingssysteem aan te passen aan het gebruik van biomassaketels. Zo wordt het resthout optimaal benut.

Project zagerij:
1 x Hargassner Industry Magno VR 550 kW
1 x Hargassner Industry Magno VR 250 kW
Verwarming van de droogkamers

Hargassner Industry mago VR 550 kW & 250 kW

Hargassner Industry mago VR 550 kW & 250 kW

Agrarische sector

Van specialisten voor specialisten. Van planning tot de uitvoering van het project en de inbedrijfname, bij ons vindt u alles onder één dak.

Met name in de agrarische sector is de Hargassner Power Box ideaal, omdat deze kan worden gebruikt om maïs, graan, hooi of houtsnippers optimaal te drogen en in de winter bijvoorbeeld gebruikt kan worden als verwarmingssysteem.

Project Veehouderij
3 stuks Hargassner Magno Industry VR 550
Stalverwarming

Drie stuks Hargassner Industry Magno VR 550 kW

Drie stuks Hargassner Industry Magno VR 550 kW

Glas en tuinbouw

Het verwarmen van kassen in de tuinbouwsector is één van de belangrijkste kostenfactoren. Bij voortdurend stijgende energieprijzen is het voor veel van deze bedrijven de vraag hoe ze winstgevend kunnen blijven opereren.

Om dit te bereiken met er energie worden bespaard, moet de energie-efficiëntie permanent worden verhoogd en moeten dure energiebronnen zoals olie en gas worden vervangen door goedkopere.

Een alternatief voor deze fossiele brandstoffen is de toepassing van kwalitatief hoogwaardige pellets- en houtsnipperindustrieketels van Hargassner.

Project tuinbouw:
Hargassner Industry Magno SR 1.400 kW
Verwarmen van het kassencomplex

Stadsverwarming

Stadsverwarmingsoplossingen met toekomst. Extreem robuuste houtsnipper- en pelletsketel installaties van 200 kW tot 2.500 kW zijn de specialiteit van Hargassner.

Dankzij onze diepgaande ervaring in de industrie zijn de stadsverwarmingsketels ontworpen voor een continu hoog rendement.

Project stadsverwarming:
Hargassner Industry Magno SR 1.400 kW
Wijkverwarming

Hargassner Industry Magno SR 1400 kW

Hargassner Industry Magno SR 1400 kW

Hotels en gastronomie

De besparing vergeleken met olie en gas spreken voor de aankoop van een Hargassner industrieketel. Biomassa is een crisisbestendige, want lokale brandstof.

U kunt significant besparen op stookkosten in vergelijking met fossiele brandstoffen en elektriciteitsverwarming.

Project hotel:
Hargassner Industry Magno UF 350 kW
Verwarming van een hotel en een binnen- zwembad

Hargassner Industry Magno UF 350 kW

Hargassner Industry Magno UF 350 kW